ProtorQ 3D: Aanbod van kwaliteit in 3D printen

Alles over 3D print webwinkels, websites, reviews etc.
Plaats reactie
ProtorQ 3D
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 mar 2015, 23:12
Contacteer:

ProtorQ 3D: Aanbod van kwaliteit in 3D printen

Bericht door ProtorQ 3D » 23 mar 2015, 23:50

ProtorQ 3D is een organisatie en wordt gerund door 3D fanatiekelingen met geruime ervaring op het gebied van 3D software en 3D printing en printers. Door onze geruime kennis en ervaring bent u bij ons op het juiste adres als u een 3D printer wil kopen. Naast onze webshop hebben we ook een fysieke winkel, hier kunnen onze klanten ook terecht. Niet alleen voor de verkoop van 3D printers, ook voor 3D filamenten, 3D ontwerp software en printservice bent u bij ons op het juiste adres!
Voor geïnteresseerden die aan het verkennen zijn hebben weer ook interessante workshops. Deze zijn speciaal op maat ontwikkeld voor beginners en gevorderden.

Nu zijn er SLA (Stereo Lithography Apparatus) en DLP (Digital Light Processing) systemen, waar men in hoge resolutie mee kan 3D Printen. Wij hebben niet gekozen voor een groot assortiment aan 3D printers, dit omdat we kwaliteit het belangrijkste vinden. Daarom hebben we voor u, een kwalitatief sterke selectie gemaakt, waar u als klant, écht op kunt bouwen.

Resultaat in 3D Printing

Om een beter resultaat te verkrijgen werken we met onze 3D Printers, alleen met eerste kwaliteit aan printmaterialen. Deze materialen zijn allemaal voorzien van product en batch codes, dit ter bevordering van klantervaring en gebruikers plezier.

Materialen om mee te 3D Printen

Naast hoogwaardige filamenten voor verschillende 3D Printers, leveren wij ook verschillende UV Harsen voor SLA en DLP 3D Printers. Naast de standaard kleuren Grijs, Zwart Transparant en Wit, bieden we ook de mogelijkheid om UV Hars, met speciaal ontwikkelde kleurstoffen op kleur te brengen alvorens er geprint wordt. Deze vernieuwing biedt het gemak en de mogelijkheid om nog sneller tot een professioneel resultaat te komen.

Contact opnemen met ProtorQ 3D?

Naast kwaliteit vinden wij service ook heel erg belangrijk. We zijn dagelijks telefonisch en in onze vestiging te bereiken om persoonlijk met onze klanten te kunnen communiceren.
Mocht u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website, vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

https://www.protorq3d.com

Kortingscode: ProtorQ-open2002 (deze code geeft recht op 10% openingskorting. Bij online bestellen, mail sturen met n.a.w. gegevens en kortingscode voor correcte afhandeling! )

Liqcreate
Berichten: 12
Lid geworden op: 11 aug 2017, 14:16
Contacteer:

Re: ProtorQ 3D: Aanbod van kwaliteit in 3D printen

Bericht door Liqcreate » 15 aug 2017, 18:01

Hallo ProtorQ 3D,

Ik zag je bericht hier en ben sinds kort ook lid van dit forum.
De website verwijzing in het bericht van ProtorQ liep bij mij op een dood spoor, maar voor de zekerheid toch een bericht.
Is ProtorQ 3D nog steeds actief op de markt / ben jij nog actief m.b.t. verkoop en/of R&D van 3D printers en oplossingen?
Wellicht dat resins van Liqcreate mogelijkheden bieden om nog meer dimensie te behalen!
Wij hebben verschillende vloeistoffen voor DLP / SLA printers, waarmee uitstekende materialen kunnen worden geprint.
Deze resins worden ingedeeld in de volgende sectoren: engineering (clear impact), general purpose (vrij standaard UV Harsen zoals 'Stone Coal Black' en 'Deep Blue') en creative photopolyers (Hazard Glow als lichtgevende UV Hars). Het assortiment gaat binnenkort groter worden en wellicht dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.
Alvast bedankt voor je reactie!

Groetjes namens Liqcreate


http://www.liqcreate.com

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast