Bandit 3D Filament

Alles over 3D print webwinkels, websites, reviews etc.
Plaats reactie
RobH
Berichten: 6
Lid geworden op: 28 mar 2016, 14:28
Contacteer:

Bandit 3D Filament

Bericht door RobH » 26 mar 2019, 14:49

Afbeelding
Sinds kort zijn wij gestart met de productie van kwalitatief goed filament, zowel PLA als PETG. Na 30 jaar ervaring in de kunststof research gewerkt te hebben weten we inmiddels waar we het over hebben. Wij verkopen dit filament via onze website: www.bandit3dfilament.nl. Ons doel is om het 3d printen voor iedereen bereikbaar te maken, professionele kwaliteit voor een eerlijke prijs.
We kiezen onze grondstoffen zorgvuldig en kijken daarbij vooral naar de eigenschappen.

Onze PLA filament bijvoorbeeld, wordt van een PLA mengsel geproduceerd dat een zeer lage MFI heeft. Deze lage MFI staat voor een hoog molecuulgewicht, wat zich laat vertalen in een hoge eindsterkte van de print. Door het hoge molecuulgewicht kan/moet de printtemperatuur wat hoger ingesteld worden dan bij een filament met een lager molecuulgewicht.
"Normale" PLA heeft de vervelende eigenschap om te vervormen bij een temperatuur boven de ca. 55°C (de glas overgangstemperatuur). Onze PLA kun je een warmtebehandeling geven, waardoor deze bestand is tegen een temperatuur van ruim 100°C.

Onze PETG is wat flexibeler dan onze PLA en kan daardoor beter tegen wisselende belasting. De printbaarheid doet nauwelijks onder voor de PLA. Natuurlijk heeft deze PETG een hoge sterkte, daarnaast is ook de laaghechting zeer goed. Momenteel zijn alleen de kleuren zwart, wit, geel, oranje, groen, blauw en lichtgrijs beschikbaar voor de PETG. Andere kleuren zullen spoedig volgen.

Hoewel de prijs al redelijk is, wordt tijdelijk 20% korting gegeven op ons filament.
Rob
Bandit 3D Filament

RobH
Berichten: 6
Lid geworden op: 28 mar 2016, 14:28
Contacteer:

Re: Bandit 3D Filament

Bericht door RobH » 03 nov 2019, 13:51

Bandit 3D Filament geeft nu tijdelijk tot 31 December 10 % korting op al het filament.
Het hittebestendig te maken PLA komt dan op €19,76 per kg. De PETG kost dan nog maar €22,46.
Kijk gauw op onze website.

Rob
Bandit 3D Filament
Rob
Bandit 3D Filament

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 2 gasten